Waarom NU uw asbest dak of eternit golfplaten dak verwijderen en vernieuwen met sandwichpanelen?

Momenteel loont het de moeite om uw industrieel dak of gevel te vernieuwen met sandwichpanelen. De verwijdering van asbest daken en bijkomend isoleren onder bepaalde voorwaarden loont nu de moeite in Vlaanderen. Ontdek op de website van de Vlaamse overheid welke premies voor uw asbest dakrenovatie van toepassing zijn.

HWV Facilities is erkend plaatser van Kingspan dakpanelen en Joris Ide ecopanelen of sandwichpanelen. Daarnaast plaatsen wij metalen dakplaten en dakpanelen op industriële daken.

Denkt u aan het plaatsen van zonnepanelen op uw industrie dak? Zie eerst even na of de ondergrond en structuur dit toelaat. Wij analyseren uw industrieel dak en bieden gratis een offerte voor de verwijdering van de asbest of eternit golfplaten.

Wist u dat u ook zonnepanelen kunt plaatsen zonder bijkomend gewicht op uw hellend of platdak? Meer info vindt u terug op de pagina zonnepanelen plaatsen zonder gewichten. De pv zonnepanelen worden nl. geplaatst op een aluminium structuur die bevestigd is met gecertificeerde dakankers of solarfix genoemd. Voor België is HWV Facilities de verdeler van de solarfix die compatibel is met de Avasco onderstructuur.